ROTLLE DE TRUITA DE CARBASSÓ AMB PRIMENTÓ I FORMATGE

Aquí us deixo la recepta d'una truita de carbassó enrotllada amb primentó i formatge! I de pas, encetem la secció de les truites. Per ser la primera vegada que s'intentava, ha quedat molt millor del que m'esperava! De ben segur que no serà la última! A més, el primentó li dóna un toc de sabor.

Es pot menjar tant gelat com calent, però ja que ara som a l'estiu molt millor gelat. Sinó, és tan fàcil com acalentar-ho un cop tallat al microones.

Per tots aquells que esteu cansats de fer truites de patata, de carbassó... feu-la com vosaltres la sabeu fer. Els que siguin més principiants que segueixin els passos des del principi.






INGREDIENTS:


  • 3 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 4 ous
  • Primentó roig escalivat
  • Formatge tendre
  • Oli
  • Sal

MATERIAL:

  • Una paella que sigui gran, de tamany familiar. La truita ens marcarà la mida del rotlle.
  • Paper film
  • Un drap net

PROCEDIMENT:

  • Comencem per netejar, pelar les patates i tallar-les a rodanxes fines.
  • Pelem el carbassó i el tallem a trossets més aviat prims.
  • Tallem la ceba a tires
  • Posem un raig d'oli a la paella i l'escalfem. Tot seguit afegim la patata per a que s'estovi una mica.
  • Afegim el carbassó i la ceba i coem tot junt. Salem.

  • Mentrestant batem els ous i reservem.

  • Un cop la verdura estigui cuita ja podem retirar l'oli que hem utilitzat, ja que sinó ens quedarà molt oliós. 
Aquest oli no el llenceu, ni molt menys per la pica!! Guardeu-lo en un pot que el podeu reutilitzar!!


  • Incorporem els ous batuts i deixem coure uns minuts. Li donem la volta amb l'ajuda d'un plat o un tombatruites i la coem de l'altra banda. L'ou ha de quedar ben quallat, així que no importa si es tomba unes quantes vegades. L'important és que ens quedi bé!


  • Preparem el territori per fer el rotlle de truita. Agafem un drap de cuina net i fiquem paper film per sobre, que cobreixi tot el drap. Disposem la truita a sobre del drap.

  • Posem el formatge tendre i el primentó escalivat a sobre. Un consell és deixar-ho refredar uns minuts abans d'enrotllar perque us ho dic per experiència que crema! 


  • Enrotllem la truita amb compte com si fos un braç de gitano amb l'ajut del paper film. Ho podeu acabar d'embolicar bé amb el drap.


  • Deixem refredar i cap a la nevera! Molt millor deixar-ho d'un dia per l'altre, així ens resultarà més fàcil a l'hora de tallar.

  • Passat gairebé un dia, destapem...

... tallem i llestos!













Que aprofiti!