Avui m'estreno en aquest nou món del bloc culinari! La il·lusió hi és, així que espero poder estar a l'altura!
Aquesta recepta l'he vista al Diari Més Ebre, a la secció de gastronomia. Espero que la disfruteu!
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 600 g de cigrons bullits
- 8 talls de bacallà dessalat
- 750 g d'espinacs
- Mig primentó roig trinxat
- 2 dents d'all
- 2 tomàquets madurs trinxats
- Oli. Sal.
- Brou de coure els espinacs.
- Aigua
PREPARACIÓ PAS A PAS:
- Netegeu els espinacs de qualsevol mica de terra que pugui haver, renteu-los amb aigua, escorreu-los, talleu-los i bulliu-los. Jo he utilitzat espinacs dels congelats, així que directament els he bullit.
- Tirem les dents d'all amb l'oli ruent, a continuació courem una mica els talls de bacallà. Un cop cuits el reservem.
- Fem un sofregit amb l'all, el primentó i el tomàquet trinxat. Per al sofregit utilitzarem l'oli del bacallà.
- Un cop tinguem el sofregit anterior fet, li afegirem els espinacs ja escorreguts, i ho acabarem de courem tot junt. El que volem es que els espinacs se'ns sofregeixin una mica.
- Afegirem els cigrons i el brou de la cocció dels espinacs.
- Quan arrenqui el bull, ja podrem afegir el bacallà, salem al gust i deixem que faci xup-xup uns 10 minutets.
- També teniu l'opció d'afegir-hi uns ous durs, així ja fem un plat únic.
Et voilà, ja ho tenim!
Bon profit!