CASSOLETA DE CIGRONS AMB BACALLÀ I ESPINACS



Avui m'estreno en aquest nou món del bloc culinari! La il·lusió hi és, així que espero poder estar a l'altura!

Aquesta recepta l'he vista al Diari Més Ebre, a la secció de gastronomia. Espero que la disfruteu!





INGREDIENTS (per a 4 persones):

  • 600 g de cigrons bullits
  • 8 talls de bacallà dessalat
  • 750 g d'espinacs
  • Mig primentó roig trinxat
  • 2 dents d'all
  • 2 tomàquets madurs trinxats
  • Oli. Sal. 
  • Brou de coure els espinacs. 
  • Aigua


PREPARACIÓ PAS A PAS:
  • Netegeu els espinacs de qualsevol mica de terra que pugui haver, renteu-los amb aigua, escorreu-los, talleu-los i bulliu-los. Jo he utilitzat espinacs dels congelats, així que directament els he bullit.

  • Tirem les dents d'all amb l'oli ruent, a continuació courem una mica els talls de bacallà. Un cop cuits el reservem.

  • Fem un sofregit amb l'all, el primentó i el tomàquet trinxat. Per al sofregit utilitzarem l'oli del bacallà.



  • Un cop tinguem el sofregit anterior fet, li afegirem els espinacs ja escorreguts, i ho acabarem de courem tot junt. El que volem es que els espinacs se'ns sofregeixin una mica.


  • Afegirem els cigrons i el brou de la cocció dels espinacs.


  • Quan arrenqui el bull, ja podrem afegir el bacallà, salem al gust i deixem que faci xup-xup uns 10 minutets.

  • També teniu l'opció d'afegir-hi uns ous durs, així ja fem un plat únic.

Et voilà, ja ho tenim! 




Bon profit!