FORMATGETS ARREBOSSATS AMB MELMELADA DE GERDS

Un aperitiu molt senzill d'elaborar! L'havia provat amb formatge de cabra, però amb aquests formatgets mai, i la veritat es que no està gens malament.







INGREDIENTS:

  • Formatgets (o com tothom coneix del tipus Caserio, però la marca és el que menys importa)
  • Pa ratllat 
  • 1 ou
  • Oli d'oliva
  • Melmelada de gerds (opcional)


PREPARACIÓ:



  • Agafem els formatgets i els passem per l'ou. Seguidament pel pa ratllat. Repetim el procès una altra vegada perquè l'arrebossat sigui més compacte i no se'ns desfassi un cop ho fregim.

  • Quan l'oli estigui ben roent, fregim els formatgets amb compte i per totes les bandes.
  • Ho posem al damunt de paper absorvent per treure l'excés d'oli.

  • I llestos!
  • Ho podem acompanyar amb melmelada de gerds, fressa, tomàquet... Jo li vaig ficar de gerds i dóna un contrast molt bo.