ALETES DE POLLASTRE A LA TARONJA

Aletes de pollastre a la taronja, un plat la mar de bo per als que els hi agrada el contrast dolç-salat!



INGREDIENTS (4-5 persones):


  • 1 Kg d'aletes de pollastre
  • Suc de 3 taronges exprimides
  • 1 cullerada de mel
  • 1 xorret de vi dolç (mistela, moscatell, oporto...)
  • Farigola (opcional)
  • Sal. Pebre
  • Oli d'oliva


PREPARACIÓ:


  • Salpebrem les aletes de pollastre i les fregim amb un bon raig d'oli. Han de quedar ben dorades per fora sinó no quedaran ben cuites per dintre. Anem reservant fins tindre-les totes cuites.


  • En una cassola fiquem les aletes, el suc de taronja, el xorret de vi dolç, la cullerada de mel i la farigola. I que fagi xup-xup durant uns 20 minuts. Si ens agrada amb més suquet podem afegir més suc de taronja.


I que aprofiti!