Aletes de pollastre a la taronja, un plat la mar de bo per als que els hi agrada el contrast dolç-salat!
INGREDIENTS (4-5 persones):
PREPARACIÓ:
INGREDIENTS (4-5 persones):
- 1 Kg d'aletes de pollastre
- Suc de 3 taronges exprimides
- 1 cullerada de mel
- 1 xorret de vi dolç (mistela, moscatell, oporto...)
- Farigola (opcional)
- Sal. Pebre
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ:
- Salpebrem les aletes de pollastre i les fregim amb un bon raig d'oli. Han de quedar ben dorades per fora sinó no quedaran ben cuites per dintre. Anem reservant fins tindre-les totes cuites.
- En una cassola fiquem les aletes, el suc de taronja, el xorret de vi dolç, la cullerada de mel i la farigola. I que fagi xup-xup durant uns 20 minuts. Si ens agrada amb més suquet podem afegir més suc de taronja.
I que aprofiti!