HAMBURGUESA AMB PASTA DE FULL

Que esteu cansats de menjar hamburguesa sempre de la mateixa manera, o no teniu pa d'aquell rodó? No patiu perque sempre teniu l'opció d'utilitzar pasta de full (hojaldre). Un canvi ben senzill que us agradarà! La pasta de full té infinitats de maneres d'utilitzar-la, ja aniré ficant més receptes, però aquí la idea es utilitzar-la amb l'hamburguesa, desprès a l'interior hi podeu ficar el que vulgueu.

El que jo us explicaré serà per fer una hamburguesa, però us sobrarà pasta de full i ceba, així que podeu guardar els ingredients o podeu aprofitar per fer-ne més d'una. Això sí, la ració és una hamburguesa ja que és un plat força consistent.





INGREDIENTS:
  • 1 hamburguesa per cap 
  • 1 làmina de pasta de full (rectangular)
  • Tomàquet fregit
  • 1 ceba
  • Formatge per a fondre ( he utilitzat tranchettes)
  • Kètchup
  • Mostassa 
  • 1 ou

PROCEDIMENT:
  • Tallarem la ceba a tires i la courem a foc lent. Per l'altra part courem les hamburguesses a la planxa, jo l'he utilitzat de pollastre. Reservem. Ja que estem fiquem a preescalfar el forn.
  • Amb la massa damunt la taula (jo sempre l'estiro una mica amb un corró), dibuixarem dos cercles a la pasta, ha de ser d'un diàmetre una mica més gran que l'hamburguesa. Jo he utilitzat un bol així tots han quedat iguals, però amb qualsevol objecte rodó anirà bé.
  • Amb un paper de forn a la safata posarem els cercles de la base. Escamparem una mica de tomàquet, l'hamburguesa al damunt, la ceba cuita, el formatge i una mica de kètxup i mostassa.
                                             
 
  • Taparem amb l'altre cercle de massa i sellarem els costats.
  • Pintrem la capa de damunt amb l'ou batut, així ens quedarà més brillant. I al forn a 200ºC durant uns 15-20 minuts (mireu el temps de cocció a l'envàs).
  • I llest! Bon profit!