Si voleu menjar pollastre d'una manera diferent i més original aquí us deixo els nuggets de pollastre, una recepta super fàcil de fer, ràpida i sana. Us pot servir com a tapa, segon plat o com a sopar informal. És ideal per als petits, i no tan petits. I també ens serveix per acabar amb aquelles tallades de pollastre que tenim per la nevera.
INGREDIENTS:
- Pit de pollastre (1 pechuga)
- 1 ou
- 2 llesques de pa de molde
- Un xorret de llet (per mullar el pa)
- Una cullerada de Maizena
- Farina
- Sal i pebre
- 1 ou
- pa ratllat
- Oli
PREPARACIÓ:
- Triturem el pit de pollastre amb la picadora. Dóna igual si està cuit com no, si no hi està no patiu.
- En un bol mullem les dos llesques de pa de molde amb un xorret de llet. Les desfem fins obtenir una mena de pasta amb el pa.
- Barregem la carn picada de pollastre, l'ou, la pasta de pa, la cullerada de maizena, la sal i el pebre. Mesclem bé tots els ingredients.
- En un plat amb farina, i amb ajuda d'una cullera, anem fent boletes de la massa (com caiguin). Una vegada passat per farina és més fàcil donar-hi forma.
- Per a la forma feu rodonetes (com els panellets) i desprès els aplaneu una mica amb les mans.
- Anem a arrebossar. Passem per ou i pa ratllat, i a la paella amb l'oli ben roent fins que estiguin ben doradets per les dues bandes.
- Escorrem amb paper de cuina l'excès d'oli.
I auu, ja està llest!
Ho podem acompanyar amb salsa barbacoa, agredolça, kètchup, maionesa...
- Bon profit!