NUGGETS DE POLLASTRE


Si voleu menjar pollastre d'una manera diferent i més original aquí us deixo els nuggets de pollastre, una recepta super fàcil de fer, ràpida i sana. Us pot servir com a tapa, segon plat o com a sopar informal. És ideal per als petits, i no tan petits. I també ens serveix per acabar amb aquelles tallades de pollastre que tenim per la nevera.





INGREDIENTS:

  • Pit de pollastre (1 pechuga)
  • 1 ou
  • 2 llesques de pa de molde
  • Un xorret de llet (per mullar el pa)
  • Una cullerada de Maizena
  • Farina
  • Sal i pebre
  • 1 ou
  • pa ratllat
  • Oli


PREPARACIÓ:

  • Triturem el pit de pollastre amb la picadora. Dóna igual si està cuit com no, si no hi està no patiu.








  • En un bol mullem les dos llesques de pa de molde amb un xorret de llet. Les desfem fins obtenir una mena de pasta amb el pa.
                    

 

  • Barregem la carn picada de pollastre, l'ou, la pasta de pa, la cullerada de maizena, la sal i el pebre. Mesclem bé tots els ingredients.

                           

                           

                       

  • En un plat amb farina, i amb ajuda d'una cullera, anem fent boletes de la massa (com caiguin). Una vegada passat per farina és més fàcil donar-hi forma.


  • Per a la forma feu rodonetes (com els panellets) i desprès els aplaneu una mica amb les mans.


  • Anem a arrebossar. Passem per ou i pa ratllat, i a la paella amb l'oli ben roent fins que estiguin ben doradets per les dues bandes.




  • Escorrem amb paper de cuina l'excès d'oli.

I auu, ja està llest!

Ho podem acompanyar amb salsa barbacoa, agredolça, kètchup, maionesa...






  • Bon profit!