Aquesta vegada prepararem unes pizzes exprés amb una base de tortitas de trigo. El resultat són unes pizzes que es fan amb un moment i a més són saludables, ideals per qualsevol ocasió.
Els ingredients a utilitzar són diversos, com en totes les pizzes els que tingueu més a mà o us vinguin de gust. Jo n'he fet dos de diferents.
I si us agrada aquesta recepta feu una ullada a quesadillas de pernil dolç i formatge, una altra manera d'utilitzar les tortitas.
INGREDIENTS:
Els ingredients a utilitzar són diversos, com en totes les pizzes els que tingueu més a mà o us vinguin de gust. Jo n'he fet dos de diferents.
I si us agrada aquesta recepta feu una ullada a quesadillas de pernil dolç i formatge, una altra manera d'utilitzar les tortitas.
INGREDIENTS:
- Tortillas de trigo
- Tomate frito
- Pernil dolç
- Salsitxa a trossets
- Formatge al gust
- Orenga
PROCEDIMENT:
- Preescalfar el forn mentre preparem les tortitas.
- Escampem una cullerada de tomate frito per sobre la massa. Afegim els ingredients a sobre, el pernil dolç o la salsitxa tallada a trossets petits, i el formatge. Una mica d'orenga...
- ...I al forn uns 12 minuts (aneu vigilant que cada forn és un món).