Aquí teniu un altre aperitiu! Unes tartaletes salades farcides de patata, primentó i formatge de cabra. Ràpid i boníssim! I si em fiqueu la excusa del temps, podeu preparar la crema el dia abans i farcir les tartaletes el moment abans de servir.
Els ingredients que he utilitzat serien per fer unes 20 tartaletes, així que el farcit sobrant el podeu guardar alguns dies a la nevera. Ja no cal ni que us ho digui que aquesta crema es vàlida per fer torrades, torradetes, tartaletes...
INGREDIENTS:
Els ingredients que he utilitzat serien per fer unes 20 tartaletes, així que el farcit sobrant el podeu guardar alguns dies a la nevera. Ja no cal ni que us ho digui que aquesta crema es vàlida per fer torrades, torradetes, tartaletes...
INGREDIENTS:
- Tartaletes
- 100 - 150 g de rulo de cabra
- 1 ceba petita
- 1 patata mitjana o 2 de petites
- 1/2 primentó verd o roig
- Oli
- Sal
- Un xorret de llet
PROCEDIMENT:
- Fiquem a bullir les patates amb aigua fins que les notem toves. Un cop cuites els hi traiem la pell, i les xafem amb una forquilla. Reservem.
- Triturem la ceba i el primentó. Si no tenim picadora ho talleu a trossets ben petits. Ho posem a sofregir amb un rajolí d'oli.
- Un cop ho tenim cuit afegim la patata que haurem xafat abans. Remenem bé la mescla.
- Afegirem el formatge de cabra a trossets i remenarem fins tenir-lo tot desfet. Jo he afegit també un xorret de llet perqué sinó queda massa espès. Rectifiqueu de sal si ho trobeu massa dolç.
- Deixem refredar i si us han quedat grumolls ho passeu per la batedora.
- Disposeu les tartaletes en un plat i amb la mànega pastelera anirem rellenant cada una de les tartaletes. Us aconsello que feu aquest pas una estona abans de ser menjades, ja que sinó ho trobarem estovat.
- Ho podeu decorar amb una mica de julivert picat
- Que aprofitin!