Continuem amb els plats d'estiu! Aquesta crema vindria a ser una mena de gaspatxo però nomès amb cogombre, o com nosaltres li diem, "pepino". El iogurt li dóna un toc cremós, així que es pot menjar amb cullera, però també directament del got. És refrescant i molt ràpid de fer, a més és perfecte per treure profit a les hortalisses de l'hort!
INGREDIENTS (4 racions):
INGREDIENTS (4 racions):
- 3 cogombres
- 3 iogurts naturals (amb els de llimona també queda bé)
- 1 dent d'all
- Sal
- Pebre
- Picatostes per decorar (opcional)
PROCEDIMENT:
- Aboquem els iogurts en un recipient, juntament amb la dent d'all pelada i els cogombres pelats i fets a rodanxes.
- Batem bé amb la batedora fins que no quedin trossets i rectifiquem de sal i pebre al gust. Us aconsello que aneu provant per saber si us falta sal o pebre.
Aneu amb compte amb la batedora que pot esquitxar!
- Ho posem un parell d'hores mínim a la nevera ja que com més fresc millor.
- I llestos! Ja ho podem servir! Jo he posat uns picatostes i una mica de julivert per decorar. També podeu servir amb glaçons.