CREMA FREDA DE COGOMBRE

Continuem amb els plats d'estiu!  Aquesta crema vindria a ser una mena de gaspatxo però nomès amb cogombre, o com nosaltres li diem, "pepino". El iogurt li dóna un toc cremós, així que es pot menjar amb cullera, però també directament del got. És refrescant i molt ràpid de fer, a més és perfecte per treure profit a les hortalisses de l'hort!






INGREDIENTS (4 racions):
  • 3 cogombres
  • 3 iogurts naturals (amb els de llimona també queda bé)
  • 1 dent d'all
  • Sal 
  • Pebre
  • Picatostes per decorar (opcional)

PROCEDIMENT:

  • Aboquem els iogurts en un recipient, juntament amb la dent d'all pelada i els cogombres pelats i fets a rodanxes.

  • Batem bé amb la batedora fins que no quedin trossets i rectifiquem de sal i pebre al gust. Us aconsello que aneu provant per saber si us falta sal o pebre.
Aneu amb compte amb la batedora que pot esquitxar! 




  • Ho posem un parell d'hores mínim a la nevera ja que com més fresc millor.

  • I llestos! Ja ho podem servir! Jo he posat uns picatostes i una mica de julivert per decorar. També podeu servir amb glaçons.