Una recepta d'allò més bàsica, però no menys important per formar part d'aquest blog. A més, amb els rovellons com a ingredient, és totalment de tardor.
Us recomano utilitzar rovellons naturals, tenen molt més sabor!
INGREDIENTS (per a 4 persones):
Us recomano utilitzar rovellons naturals, tenen molt més sabor!
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 400 g d'espaguetis o qualsevol altre tipus de pasta
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 1/2 kg aprox. de rovellons
- 1 pot de tomàquet triturat
- Orenga
- 1/2 got de vi blanc
- Sal
- Oli d'oliva
- Formatge ratllat (opcional)
PROCEDIMENT:
- Mentrestant fem el sofregit, ja podem posar a bullir la pasta, així avancem feina. Per bullir-ho mireu els minuts que fica a l'envàs.
- Tallem la ceba i la dent d'all a trossets ben petits. Posem un raig d'oli a la cassola i hi aboquem la ceba i l'all. Tot seguit ho coem.
- Una culleradeta d'orenga... i esperem a que es cogui el rovelló.
- Incorporem el vi blanc i deixem reduir uns minuts.
- A continuació, afegim el tomàquet triturat. Jo he utilitzat un pot dels de conserva que tenim a casa, on previament l'he triturat amb la batedora. Ho remenem bé amb la resta d'ingredients i deixem coure uns 5 minuts.
I au! Llestos!
Podem barrejar el sofregit amb els espaguetis o ficar-ho per sobre, això ja va al gust.
Que aprofitin!