Segurament que alguna vegada no sabeu amb que acompanyar la carn. Aquí us deixo una idea! Salsa de pebrots, o primentons com li dic jo. Una salsa fina i amb el sabor intens del primentó, perquè bàsicament és l'únic ingredient a utilitzar.
Jo us dic per la carn, però per suposat que també serveix per a peix.
- 8-10 talls de llom de porc
- 2-3 primentons
- 1 got de llet
- Sal
- Pebre nege
- Julivert mòlt
- Oli d'oliva
PROCEDIMENT:
- Rentem i tallem els primentons a trossets. Els talls no importa si no són molt petits, ja que desprès triturarem la salsa.
- Fiquem un raig d'oli i coem els primentons.
- A continuació, afegim el got de llet i salpebrem al gust.
- Afegim una mica de julivert mòlt a la salsa. Deixem reduir uns minuts, que la llet agafi el sabor dels primentons.
- Amb la batedora ho triturem fins que quedi una salsa fina. Jo ho he passat a un altre recipient per poder-ho batre sense esquitxar.
- Courem el llom a la planxa. Ara, ho bé podeu ficar la carn juntament amb la salsa a la cassola, o la salsa la fiqueu per sobre la carn una vegada la tingueu al plat. Jo he optat per la segona, així cadascú se'n fica més o menys.
Bon profit!