LLOM AMB SALSA DE PEBROTS

Segurament que alguna vegada no sabeu amb que acompanyar la carn. Aquí us deixo una idea! Salsa de pebrots, o primentons com li dic jo. Una salsa fina i amb el sabor intens del primentó, perquè bàsicament és l'únic ingredient a utilitzar.

Jo us dic per la carn, però per suposat que també serveix per a peix.






INGREDIENTS (per a 4 persones):
  • 8-10 talls de llom de porc
  • 2-3 primentons
  • 1 got de llet
  • Sal
  • Pebre nege
  • Julivert mòlt
  • Oli d'oliva

PROCEDIMENT:

  • Rentem i tallem els primentons a trossets. Els talls no importa si no són molt petits, ja que desprès triturarem la salsa.

  • Fiquem un raig d'oli i coem els primentons.



  • A continuació, afegim el got de llet i salpebrem al gust. 


  • Afegim una mica de julivert mòlt a la salsa. Deixem reduir uns minuts, que la llet agafi el sabor dels primentons.


  • Amb la batedora ho triturem fins que quedi una salsa fina. Jo ho he passat a un altre recipient per poder-ho batre sense esquitxar.



  • Courem el llom a la planxa. Ara, ho bé podeu ficar la carn juntament amb la salsa a la cassola, o la salsa la fiqueu per sobre la carn una vegada la tingueu al plat. Jo he optat per la segona, així cadascú se'n fica més o menys.
 I llestos!






Bon profit!