Ja sé que us pot semblar una mica estrany, però sí!, és de pa amb tomàquet i pernil salat. Ja sigui per variar una mica o per provar coses noves, us animo a que la proveu a fer.
INGREDIENTS:
INGREDIENTS:
- 5 ous
- 3 llesques de pa de pagès
- Tomàquet per muntar (triturat o naturals)
- Pernil salat
- Oli d'oliva
- Sal
PROCEDIMENT:
- Suquem amb tomàquet les llesques de pa (per les dos bandes). Les amanim amb un raig d'oli i un pessic de sal.
- Tallem el pernil salat a trossets.
- En un bol batrem els ous. Tot seguit tallarem la crosta de les llesques, deixant només la molla. Farem les molles a trossos i ho afegirem a l'ou juntament amb el pernil.
Jo he tret la crosta perque així quedarà la truita més toveta i fina. Però si voleu la podeu deixar.
- Ho remenem bé, que quedi ben barrejat i ho deixem reposar 5 minuts.
- Posem un rajolí d'oli d'oliva a la paella i ja podrem afegir la barreja de l'ou. I ara ja com qualsevol truita. Deixem coure uns minuts per una banda. Li donem la volta amb l'ajuda d'un plat o un tombatruites i la coem de l'altra banda. L'ou ha de quedar ben quallat, així que no importa si es tomba unes quantes vegades. L'important és que ens quedi bé!