I pensant maneres de menjar el carbassó que no sigui a la planxa, arrebossat, amb puré... se m'ha acudit la idea de fer-los amb bunyols. I aquí el resultat! us recomano que els proveu! a nostra casa ens han agradat molt. Han quedat tan fins que no sembla que siguin de carbassó. I a més, és una manera diferent de menjar les hortalisses.
INGREDIENTS:
INGREDIENTS:
- 1 carbassó gran o 2 de mitjans
- 1 ou
- 1 grapat de formatge ratllat
- 1 dent d'all picat
- Julivert fresc picat (al gust)
- 1 culleradeta de Maizena
- Farina
- Sal
- Pebre mòlt
- Oli d'oliva (per fregir)
PROCEDIMENT:
- Rentem el carbassó, tallem les puntes i el ratllem amb la part gruixuda del ratllador. Ho posem a n'un colador per tal que el carbassó deixi anar l'aigua. Salem, removem i deixem reposar durant 30 min - 1 hora.
- Afegim la farina fins obtenir una textura adequada (jo vaig posar uns 100g aprox.). Ha de quedar tirant a espès, però tampoc excessivament espès!
- Un cop feta la pasta del bunyol, posem una paella al foc amb dos dits d'oli, i quan estigui ben calent anirem tirant cullerades soperes de la pasta de carbassó. Intentarem que quedin més o menys rodonets (he dit intentarem perque els meus molt rodonets no eren, però el sabor és el que importa). Quan estiguin dauradets d'una banda, els donem la volta i esperem que es daurin per l'altra.