BOLETES DE FORMATGE DE CABRA, PERNIL I AVELLANES

I ja passats els nadals, (perdoneu per no haver publicat res durant dies) una recepta d'aperitiu que vaig preparar per al dinar de Reis.

Unes boletes cremoses de formatge de cabra, amb un toc cruixent per fora de pernil i avellana. Un aperitiu per aquells que ens agraden els formatges, i a més de fàcil, perfecte per preparar amb antel·lació i tenir-lo llest a l'hora de treure'l a taula.

Us recomano que no feu unes boletes gaire grans, sinó que entrin per la vista i siguin apetitoses. Al ser la primera vegada que les feia, una mica més petites no haguessin anat malament pel meu gust. Així que ho tindré en compte per altres ocasions.

Anem a pel procediment, a veure que us sembla!!







INGREDIENTS (per unes 25 boletes):

  • 150g de rulo de cabra
  • 80g de formatge d'untar (tipus "Philadelphia")
  • 3-4 talls de pernil salat
  • Un grapadet d'avellanes torrades


PROCEDIMENT:
  • Retirem la vora del rulo de cabra si és que n'hi ha ( en el meu cas no en tenia), l'esmicolem i el posem en un bol.


  • Hi afegim el formatge d'untar i ho barregem fins obtenir una pasta homogenia.


  • Amb dos culleretes anem fent les boletes i les posem en un plat. Sobre la mida de les boletes us aconsello que no les feu massa grans, que es puguin menjar en un o dos mossets. Penseu que es tracta d'un aperitiu i no volem que sigui molt embafadores. Al ser la meua primera vegada que les feia trobo que les he fet massa grans pel meu gust, però ho tindré en compte per les pròximes ocasions.
  • Tot seguit les posem a la nevera fins que estiguin dures. Jo les vaig deixar unes 6 - 7 hores.


  • Passat aquest temps, col·loquem els talls de pernil en un plat o safata i un al costat de l'altre, i ho posem al microones un parell de minuts, o fins que quedi ben cruixent.

  • Posem a la picadora el pernil cruixent i el grapadet d'avellanes i ho triturem.



  • Ara arrebossem les boletes amb la mescla de pernil i avellana i ho guardem a la nevera fins al moment de servir.



  • I tan senzill com això! Ja ho tenim preparat!




Que aprofiti!