Un aperitiu que crida l'atenció per la seva senzillesa i vistositat, i que a més és perfecte per fer amb antel·lació. Aquests concretament són de salmó fumat i formatge d'untar, però podeu triar els ingredients que vosaltres preferiu (pernil dolç, palets de surimi, cremes variades, cogombrets...)
Al supermercat podreu trobar unes llesques de pa de motlle especials per fer rotllets, però perfectament es pot fer amb pa de motlle sense crosta i desprès ajuntar-ho.
Anem a pel procediment!
INGREDIENTS:
Al supermercat podreu trobar unes llesques de pa de motlle especials per fer rotllets, però perfectament es pot fer amb pa de motlle sense crosta i desprès ajuntar-ho.
Anem a pel procediment!
INGREDIENTS:
- 1 llesca de pa de motlle especial enrrotllats o 2 llesques de pa de motlle sense crosta
- Salmó fumat
- Formatge d'untar (tipus Philadelphia)
PROCEDIMENT:
- Primerament, tallem un tros de paper film i l'extenem a sobre la superficie on farem els rotllets.
- A sobre el paper de film, agafem les dos llesques de pa de motlle i les sobreposem per un extrem. Tot seguit les allisem amb el corró de manera que quedi una capa ben fina i les dues llesques enganxades.
- Untem les llesques amb el formatge d'untar. (Intentem que no se'ns trenqui el pa.)
- Posem el salmó fumat a sobre.
- Enrotllem horitzontalment amb molt de compte.
- Amb el paper film ho emboliquem com si fos un caramel, que quedi ben premsat. Ho guardem a la nevera un parell d'hores o fins al moment de servir. Jo ho vaig tenir d'un dia per l'altre.
- Passades les hores, treiem de la nevera, desemboliquem i ho tallem a distància d'1 cm aproximadament.