ENDÍVIES AMB POMA, FORMATGE DE CABRA, ANOUS I MEL

Amb els dies primaverals i el solet ja instal·lats, una amanida d'endívies ben apetitosa!



INGREDIENTS:

(No fico la quantitat exacta que es necessita, és una mica a ull)
  • Endívies
  • 1 mançana
  • Formatge de cabra
  • Anous (un grapat)
  • Mel
  • Sal
  • Pebre mòlt


PREPARACIÓ:

  • Tallem la base de les endívies i disposem les fulles en un plat. Renteu i sequeu bé cada una de les fulles.


  • Pelem i tallem les mançanes en dauets petits.


  • El formatge de cabra també el tallem en dauets.


  • Les anous les xafem a trossets.

  • Repartim per l'interior de les fulles de les endivies els trossets de mançana, el formatge de cabra i les anous.


  • Una mica de sal, pebre i un rajolí de mel per sobre de cada fulla i llestos!


  • Fàcil, eh? Però boníssim!




Bon profit!