SALTEJAT DE CIGRONS AMB ALBERGÍNIA, XAMPINYONS I BACÓ

Un saltejat molt senzill  i una manera alternativa de menjar llegums. Aquesta recepta va sortir d'un dia on no hi havia cap gana de fer el dinar.  Total, que amb 2 coses que hi havia per la nevera i 2 coses més que hi havia pel rebost, vaig enllestir aquest saltejat de cigrons a la meua manera.

Qui diu que per menjar bé es necessita temps?
I qui diu que el cigrons només serveixen per guisar-los?




INGREDIENTS:
  • 1 pot de cigrons bullits
  • 1 albergínia
  • 1 pot de xampinyons (si són naturals millor que millor, però jo no en tenia)
  • 100 g aprox de tires de bacó
  • Sal 
  • Pebre negre mòlt
  • Llavors de comí
  • Lloré en pols
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell (per decorar)


PROCEDIMENT PAS A PAS:

  • Tallarem l'albergínia a cubets. Amb un rajolinet d'oli a la paella ho començarem a coure.


  • A meitat cocció de l'albergínia afegirem els xampinyons.


  • Un cop els dos ingredients ben cuits...

  • ... Afegirem les tires de bacó.


  • Un parell de remenades (el bacó ja vé cuit)  i..


  • ... Incorporarem els cigrons. Remenarem bé i afegirem el pebre, el comí i el lloré. Això de les espècies és molt personal, així que fiqueu-ho al vostre gust.


  • Ho deixarem en cocció 5 minutets més, tot anant remenant. Rectifiqueu de sal si ho trobeu necessari.


  • I emplatem. Una mica de pebre vermell per sobre ... i llest! 




Bon profit!