Un saltejat molt senzill i una manera alternativa de menjar llegums. Aquesta recepta va sortir d'un dia on no hi havia cap gana de fer el dinar. Total, que amb 2 coses que hi havia per la nevera i 2 coses més que hi havia pel rebost, vaig enllestir aquest saltejat de cigrons a la meua manera.
Qui diu que per menjar bé es necessita temps?
I qui diu que el cigrons només serveixen per guisar-los?
INGREDIENTS:
Bon profit!
Qui diu que per menjar bé es necessita temps?
I qui diu que el cigrons només serveixen per guisar-los?
INGREDIENTS:
- 1 pot de cigrons bullits
- 1 albergínia
- 1 pot de xampinyons (si són naturals millor que millor, però jo no en tenia)
- 100 g aprox de tires de bacó
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Llavors de comí
- Lloré en pols
- Oli d'oliva
- Pebre vermell (per decorar)
PROCEDIMENT PAS A PAS:
- A meitat cocció de l'albergínia afegirem els xampinyons.
- Un cop els dos ingredients ben cuits...
- Un parell de remenades (el bacó ja vé cuit) i..
- ... Incorporarem els cigrons. Remenarem bé i afegirem el pebre, el comí i el lloré. Això de les espècies és molt personal, així que fiqueu-ho al vostre gust.
- Ho deixarem en cocció 5 minutets més, tot anant remenant. Rectifiqueu de sal si ho trobeu necessari.
- I emplatem. Una mica de pebre vermell per sobre ... i llest!