NYOQUIS SALTEJATS

Aquesta vegada un saltejat amb quatre ingredients que tenia per la nevera, però ei! que he tingut un dinar de primera! Bo i simple, què més es pot demanar?


LES MEUES ANOTACIONS:

  • He utilitzat nyoquis amb farina d'espeltra. Són els que compro normalement. A veure, sempre seran més sans si els feu a casa, però bé, no sempre hi ha temps i/o ganes. També us diré que vaig provar de fer-ne una vegada i no van sortir com m'esperava.
  • Podeu ficar les espècies que tingueu a casa o que més us vinguin de gust en aquell moment, o simplement no ficar-ne.  
  • No us he ficat la quantitat d'ingredients exactes perque jo aquesta vegada he anat bastant a ull

 INGREDIENTS:

  • Nyoquis (130g per persona aproximadament)
  • Carbassó
  • Xampinyons
  • Tomàquets cherry
  • Oli d'oliva
  • Espècies ( pebre negre mòlt, all en pols, pebre vermell dolç i herbes de Provença)
  • Sal
  • Aigua

PROCEDIMENT:
  • Mireu les instruccions del fabricant per coure els nyoquis (a l'envàs hi posa segur). El que jo us explico és el del meu envàs. Posarem una bona quantitat d'aigua a bullir, juntament amb una cullerada rasa de sal. 
  • Una vegada l'aigua bulli, hi afegirem els nyoquis i quan veiguem que suren a la superfície els tindrem 2 minuts de rellotge. 
  • Passats els minuts, els escorrerem i reservarem. Podeu passar-li una aigua si no voleu que s'enganxin entre ells.
  • Rentarem i tallarem els carbassons a rodanxes d'uns 2 cm aproximadament. 
  • Als xampinyons els hi passarem una aigua ràpida i els secarem amb un paper de cuina. També els tallarem a làmines.
  • Posarem un rajolí d'oli a la paella i quan estigui l'oli calent hi saltejarem el carbassó i els xampinyons.

  • Hi afegirem els tomàquets xerri que prèviament haurem netejat.
  • I els saltejarem uns minutets, que agafin color però que no es trenquin. Salarem.
  • Ara ja sí, afegirem els nyoquis que haviem reservat...,
  • ...I els saltejarem fins que agafin una mica de color i quedin una mica cruixentets. Afegirem les espècies al gust (all en pols, pebre negre mòlt, pebre vermell dolç i herbes de Provença).
  • I dinar llest en un moment! Bon profit!